Banka e Shqiperise Kursi i Kembimit

Banka e Shqipërisë në bashkpunim me Kursi-Valutor.com sjellin para jush përmes teknologjive më të fundit në treg, konvertuesin KK Alb (që gjendet në anën e majtë), i pajisur me të dhënat e fundit rreth kurseve të këmbimit valutor.

E tëra cfarë duhet të bëni është të shtypni shumën e dëshiruar, plotesoni fushat dhe klikoni mbi butonin Konverto.

Banka e Shqiperise

Banka e Shqipërisë, është e angazhuar kryesisht për arritjen dhe mbajtjen e stabilitetit të çmimeve dhe për zhvillimin e një sistemi bankar të qëndrueshëm dhe sa më pranë standardeve evropiane, drejt të cilave aspirojmë të integrohemi.

 

Leave a Reply